BÁSTYA WELLNESS HOTEL * * * *

Galéria

A Bástya Wellness Hotel szobái

A Bástya Wellness Hotel szobái tökéletes kényelmet és nyugalmat biztosítanak vendégeink számára. Modern felszereltséggel, elegáns berendezéssel és lenyűgöző kilátással várjuk Önt, hogy pihenése felejthetetlen élmény legyen. Fedezze fel szobáinkat és élvezze a luxust!

Wellness és Relaxáció

Fedezze fel a Bástya Wellness Hotel wellness részlegét, ahol a teljes kikapcsolódás és feltöltődés várja Önt. Szállodánk modern spa létesítményei, szaunái, medencéi és professzionális kezelései biztosítják, hogy testi-lelki megújulásban legyen része. Pihenjen és töltődjön fel nálunk!

A Bástya Wellness Hotel kívül-belül

Kívülről lenyűgöző építészet és gyönyörű környezet, belül pedig elegáns szobák, modern wellness létesítmények és vendégszerető légkör várja Önt. Fedezze fel, mit kínál szállodánk, és élvezze a luxust minden pillanatban!

Rendezvény- és konferenciaterem

A Bástya Wellness Hotel rendezvény- és konferenciatermei ideális helyszínt biztosítanak üzleti és privát eseményekhez. Modern technikai felszereltséggel, elegáns berendezéssel és professzionális szolgáltatásokkal garantáljuk rendezvénye sikerét. Legyen szó konferenciáról, tréningről vagy esküvőrő.

Bástya Wellness Hotel Étterem

Éttermünk minőségi és szívvel készített ételekkel, hangulatos kialakítással várja vendégeit. Hotelünk étterme családi rendezvényekre, céges rendezvényekre, konferenciákra és továbbképzésekre egyaránt alkalmas! Kristálytermük 300 főt is befogadni képes, légkondicionált konferencia terem.