Felhőtlen élmény és kikapcsolódás

A Bástya Wellness Hotel egy egykori tejivó helyén épült családi vállalkozás, először 1991-ben Bástya Panzió néven, 6 szobával nyitotta meg kapuit.

Majd időközi fejlesztések után 2003-ban Wellness részleggel és 18 szobával bővültés elnyerte a 3 csillagos minősítést és konferenciák szervezésébe is belekezdett.

2011-ben a 2007-08-as nagy gazdasági válságot átvészelve került átadásra aszálloda már 4 csillagos szárnya mely egy egyszerre majd 300 főt befogadni képes, 3 darab 70 fő befogadására alkalmas szekcióra bontható így összesen 4 külön helyszínen lehetséges konferenciát lebonyolítani a szállodában.

A szálloda elhelyezkedését illetőleg rendkívül szerencsés hiszen a Miskolctapolcai Barlangfürdőtől és Strandfürdőtől mindössze 1.5 percnyi sétára található. Illetve többturistaút és tanösvény közvetlen közelében a Bükk lábánál, a nemzeti park szívébenékeskedik.

bastya-wellness-hotel

Felszereltségünk a ****-os superior szárnyban

Zuhanyzós vagy kádas fürdőszoba

Minibár

Széf

Erkély

LED televízió

Bekészített törölköző

Hajszárító

Telefon

Felszereltségünk a ****-os standard szárnyban

Zuhanyzós fürdőszoba

Bekészített törölköző

Hajszárító

Telefon

Televízió

Szobai internet

Konferencia és rendezvény

A 250 fő befogadására alkalmas légkondicionált, légcserélővel ellátott, új Kristálytermünk kiváló helyszínéül szolgál esküvők, üzleti ebédek, elegáns vacsorák, fogadások számára.

Étterem

A'la carte éttermünk panorámaterasszal és fedett, szellős kerthelyiséggel, széles ételválasztékkal, magyaros, kímélő és wellness ételekkel, vad és hal specialitásokkal vár minden kedves Vendéget.

Wellness és relaxáció

Változatos wellness szolgáltatások teljes ellátással. Töltődjön fel wellness részlegünkben és élvezze a különböző aromák jótékony hatásait.

Önnek is jár egy kis kényeztetés

Foglaljon még ma