GINOP-1.2.8 A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása

 • Üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodást segítő fejlesztések
  a Bihari és Társai Kft.-nél
   

  A kedvezményezett neve: BIHARI ÉS TÁRSAI Kereskedelmi Vendéglátó Szolgáltató és Fuvarozó Kft.

  A projekt címe: Üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodást segítő fejlesztések a Bihari és Társai Kft.-nél

  A szerződött támogatás összege: 23.457.205.- Ft

  A támogatás mértéke: 70 %

  A projekt azonosítószáma: GINOP-1.2.8-20-2020-00711

   

  A projekt tartalmának bemutatása:

  Jelen pályázati konstrukció keretén belül megvalósult beruházás a vállalkozásunk számára hatékonyabb, versenyképesebb és válságálóbb munkahelyeket eredményezett. Az igénybe vett gazdasági tanácsadás során pedig a válság menedzsment kezelésére fektettünk hangsúlyt.

  Eszközparkunk bővítésével a szolgáltatásunk színvonalát tudjuk növelni. A környékbeli célközönségen túl idegenforgalmi jelentősége is van a projektnek. A projekt keretében megvalósítandó beruházás során a célunk mindenképpen arra irányult, hogy széles közönség számára nyitott lehetőséget kínáljunk.

  A gépparkunk bővítésével szélesebb körű szolgáltatást nyújtunk, komplexebb feladatokat el tudunk vállalni, mely a foglalkoztatás elősegítését eredményezi. Mindezek hatásai a létszám megtartásban, illetve a termelékenység növekedésben is megjelennek.

  A beruházási értékhez minden esetben az effektív értéket a munkavállalók teremtik, a vállalkozásunk rendelkezik megfelelő munkaerővel, így hosszú távon magasabb értéket tudunk termelni. Jelen munkaerő állományunk kompetenciái a vállalkozási céljainkkal összecseng, így a szervezetbe illeszkedő magas munkaminőség a korszerű gépekkel még stabilabbá vált. A tevékenység végzése hozzájárul a munkavállalók létszámának megtartásához, illetve termelékenységünk növekedik.

  A projektünk céljaként vállalatunk növekedési potenciáljának javító, gazdasági teljesítményünk erősítését célzó beruházás valósult meg.

   

  A projektet 2020.09.02-án kezdtük, a fizikai befejezésre 2021.05.26-án került sor.