Barlangfürdő Miskolctapolca

Miskolctapolcán található Termál Barlangfürdő mely Közép-Európa egyetlen gyógyhatású és melegvízű fürdője. A leírhatatlan szépséggel rendelkező fürdő barlangi része minden egyes látogatót azonnal magával ragad. Egyedi kialakítása semmihez sem hasonlítható. A barlang belsejében úszkálni teljesen más érzés, mintha egy hagyományos fürdőmedencében lennénk.

A Barlangfürdő kialakítása labirintusszerű, így mindig más és más helyre vezet el minket. A Barlangfürdő egy életre szóló élményt tud adni, amit nem szabad kihagynia senkinek sem. Nemcsak az apróságok fogják élvezni a Barlangfürdő előnyeit, hanem a felnőttek is. A termál-forrás hőmérséklete 29,4 fok. A Barlangfürdőben több kültéri medence is található. Van három gyermek medence, egy tavifürdő élménymedence, valamint egy kagyló és egy úszómedence is. A beltéri medencék száma eléri a hatot. Két termál medencét alakítottak ki, ahol a víz hőmérséklete 33-35 fok között mozog. Különböző termek várják a pancsolni vágyókat: római, csillag, öreg barlangi és fürdőcsarnok.

A Barlangfürdőben szauna park és külön szolárium egység is található. Négy darab finn szauna és egy infra szauna található. Gőzkabin is várja a vendégeket. A szauna szerelmeseinek különböző szauna szeánszokkal kedveskednek. Érdemes mindegyiket kipróbálni, hiszen igazán mély relaxációs élményt képes adni. Nyári időszakokban aqua fitness is várja a vendégeket. Nagyon népszerű az éjszakai fürdőzés is, amit minden hónap második szombatján szerveznek meg a fürdő munkatársai. A Barlangfürdő weboldalára kattintva mindig a legfrissebb információkat találja meg a nyitva tartással és jegyárakkal kapcsolatosan.

Az OEP által finanszírozott kezeléseket hétfőtől szombatig lehet igénybe venni. Vasárnap illetve ünnepnapokon ezen kezelések szünetelnek.

Légi videó, Miskolc Tapolca Barlangfürdő