Romantikus esküvőhelyszín és dekoráció, amiről mindig is álmodtál

Ha szeretné, hogy esküvőjén minden egyedi, különleges és tökéletes legyen, akkor meggyőződésünk hogy, a Bástya Hotel a legjobb választás! Ha gyönyörű környezetben szeretnék kimondani a boldogító igent, esküvői ajánlatunkat érdemes áttekinteni. A létszámtól függően választhatják a jegyes párok a az esküvőkre a maximum 160 fő befogadására alkalmas, Kristály konferencitermünket, vagy az ilyen jellegű rendezvényekre  60 fő befogadására alkalmas Fehér különtermünket.

Konferencia termeink a természet közelségében, Miskolctapolca szívében, csodálatos környezetben találhatók, így ideális helyszínül szolgálnak esküvője megrendezéséhez. Szervezésben szinte minden tekintetben rendelkezésére áll szakképzett értékesítő és rendezvényszervező csapatunk, ajánlatért ne habozzanak kapcsolatba lépni velünk!

A Miskolctapolcai Barlangfürdő közelségéből adódóan és az rendkívül kiterjedt wellness részlegünknek köszönhetően a meghívottak mind az esemény előtt úgy utána is kellemesen el tudják magukat foglalni és lehetőséget kapnak hétköznapi fáradalmaik kipihenésére.